tetves gecik! ma reggel ébredéskor jól beszartam, úgyhogy főzzünk. belenéztem a tükörbe és egy masszív fika lógott ki az orromból, úgyh azt is félretettem, mivel még fontos kelléke lesz a mai ebédünknek.
1. először is, daráljunk le egy közepesen fejlett delfint, de előtte jó alaposan távolítsuk el a szarát, pisáját, gecijét és fikáját, mivel ezeket még a későbbiekben díszítésként használhatjuk.
2. az így kapott masszába keverjük bele az egy hét alatt gondosan összegyűjtött barnás-zöldes híg szarunkat, majd kérjünk meg egy 60 feletti hölgyet, hogy vizeljen a kondérba (fontos, hogy legalább hatvan feletti legyen, mert az ő pisájuk aromája megbolondítja az ételt). ha nincs a közelben idős hölgy, akkor a legközelebbi öregek otthonában, vagy kórházban vegyünk egyet.
3. a felforrt masszába eregessük bele a segglevünket, valamint válogatott hölgy barátaink pinalevét. ezzel kész is van az előétel.
4. a fikát pácoljuk különböző zöldfűszerekkel ízesített hugyba, majd panírozzuk be és rántva szolgáljuk fel. köretként, vagy díszítésként pedig használjuk nyugodtan a delfinből eltávolított szart, pisát gecit és taknyot.
A társaság kedvence leszel, ha ezzel az ősi magyar csemegével kápráztatod el vendégeidet. Már a 6 millió évvel ezelőtt élt ősmagyar majmok is ezt ették, s azóta is seggről seggre terjed ez az ínycsiklandozó recept.
Jó étvágyat kívánok kedves faszszopó állatok!
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Curval 2009.03.06. 10:00:52
Zsoákim 2009.03.06. 14:20:51
Curval 2009.03.06. 14:21:34
forestgump 2009.03.06. 15:50:05